För företag

Ledarskapsutveckling, personlig utveckling, företagsarrangemang- på Spanska solkusten- Malaga eller på Högdalens Gård i  Stockholm.

Natural Horsemanship Riding lesson Marbella FuengirolaFöretagsevent Marbella, Costa del Sol

1997 startade jag företaget Medvetenhet, som erbjuder skräddarsydda arrangemang som kick offer, konflikthantering, ledarskapsutveckling med hästar, handledning för personal och ledningsgrupper, yoga på arbetsplatsen, utbildning i kommunikation och gruppprocesser, chefscoaching m.m.

För att bli bättre- oavsett vad det handlar om – så behöver vi först bli medvetna. Om våra styrkor, begränsningar, rädslor och försvar. Jag arbetar med samtal, gruppövningar, dramatiseringar och föreläsningar för att tydliggöra kommunikation. Grunden för ett framgångsrikt ledarskap, på företaget,  som förälder, som partner och inte minst för personen själv – är förmågan att nå fram till andra och också kunna lyssna på dem.Företagsresor-till-Spanien

Hästarna ger oss en unik spegling på vår personlighet och hur vi uppfattas av andra. Ledarskapsträning med hästarna är en oslagbar öppning på en dag  tillsammans. Tack vare hästarna så förkortas  transportsträckan fram till väsentligheterna radikalt.