Mia

Mia och Atos

Atos och jag på träning för Anja Beran på Sparreholmslott

Jag är en glad levnadskonstnär som är mycket tacksam över att få bo och arbeta nära naturen och djuren och dessutom arbeta med att utveckla människor, djur och min verksamhet. Gemensamt för mitt arbete är att det handlar om att medvetandegöra kommunikation. Jag är bara delvis teoretiker och vill gärna så snart som möjligt praktisera det jag lärt mig. Jag är också en lärare av naturen, så fort jag lärt mig något så vill jag förmedla det till andra. Jag har förmågan att se både helheter och detaljer och är petig med att få ihop saker och ting på ett bra sätt. Dels för min egen skull, för att kunna förstå och stämma av ny information. Det är också en förutsättning för att kunna förklara saker pedagogiskt för andra.

Ridning costa del sol Fuengirola

 

 

Jag har haft förmånen att träffa ett stort antal fantastiska människor på vägen. Dessa har givit mig inspiration, arbete, kärlek och vänskap. Vissa har kommit och gått igen, medan andra har blivit kvar. Alla har på olika sätt bidragit till att jag är den jag är.
Jag har en bestämd uppfattning om att vi alla skapar våra liv. Att vi ständigt väljer hur vi ska förhålla oss och tänka om oss själva, vår omgivning och vår framtid. Alltför ofta så styrs vi av olika rädslor. Det är först när vi blir medvetna om det som vi kan börja göra nya val, som styrs av kärlek inte av rädsla. Min vision är att kunna stödja, vägleda och inspirera männsikor att öka sin medvetenhet, och på så sätt bidra till skapandet av en bättre värld, där inte rädsla styr.