För företag

Skräddarsydda arrangemang på Spanska Solkusten. För den egna företagaren, det lilla och det stora företaget, personalgruppen, ledningsgruppen, vännerna, familjen och Dig själv. Ökad medvetenhet är första steget i en förändringsprocess. Kombinationen med utbildning, sol, playa, god mat och boende på ett strandnära hotell i Torremolinos skapar de bästa förutsättningarna för en positiv utveckling.

Företagsevent Marbella, Costa del Sol

1997 startade jag företaget Medvetenhet, som erbjuder:

För att bli bättre- oavsett vad det handlar om – så behöver vi först bli medvetna. Om våra styrkor, begränsningar, rädslor och försvar. Jag arbetar med samtal, gruppövningar, dramatiseringar och föreläsningar för att tydliggöra kommunikation. Grunden för ett framgångsrikt ledarskap, på företaget,  som förälder, som partner och inte minst för personen själv – är förmågan att nå fram till andra och också kunna lyssna på dem.

Företagsresor-till-Spanien

Hästarna ger oss en unik spegling på vår personlighet och hur vi uppfattas av andra. Ledarskapsträning med hästarna är en oslagbar öppning på en dag tillsammans. Tack vare hästarna så förkortas  transportsträckan fram till väsentligheterna radikalt. Fortsättningen utformas efter gruppens behov och önskemål.