Lyxigt retreat i Spanien 3:e till 9:e November

Yoga, coaching och hästar.

Behöver du tid för dig själv? Funderar du över hur du kan få ut mer av livet? Vill du komma i kontakt med vad ditt hjärta verkligen önskar och lära dig att omsätta det till verklighet? Vill du veta mer om hur du uppfattas av andra och förbättra din kommunikationsförmåga. Behöver du bara komma bort och få möjlighet att koppla av, ladda batterierna och göra så lite som möjligt – då har du hittat rätt. Villa Rosa, 20 minuter från Malaga flyplats, är en lyxig, vacker villa med uppvärmd jacuzzi! Endast 30 minuters promenad till en trevlig ridanläggning och granne med Lauro Golf, 27-håls bana. Underbar natur med möjlighet att gå upp i bergen mellan Alhaurin de la Torre och Mijas. Mer info, priser m.m finns på www.spainriding.com

Det här inlägget postades i Mina inlägg. Bokmärk permalänken.