Yoga semester på Spanska Solkusten

Flera dtaum under 2021

Nu är det viktigare än någonsin att vi vänder oss inåt och söker balans och harmoni. Det kan tyckas mörkt omkring oss men allt går i cirklar och det känns som värst innan det vänder. Vi är på väg mot nya ljusare, bättre och mer kärleksfulla tider. Dags att börja leva i harmoni och med respekt för varandra och moder jord.

Jag är tacksam för att ha inlett ett samarbete med ett helt fantastisk yogacenter, Palms, Malaga, Spanien. (mer bilder längre ner) Jag kommer jag att erbjuda ett antal veckor här med yoga, meditation, föreläsningar, coaching, kommunikation och kroppsspråksträning. (Möjlighet att använda hästar) Här kan du läsa om varför yoga är särsklit bra träning för ryttare. På förmiddagarna kan du delta i föreläsningar, meditation och yogapass. Sue och hennes syster Jane, undervisar i Bikram, Vinyasa och Yin yoga och har ett avslappnat, lugnt sätt att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din träning. På eftermiddagarna kan du välja mellan yoga, hästkommunikation eller ridlektioner på ridskolan som ligger på 10 min. gångavstånd. David ger grundläggande dressyrträningar och Adolfo håller i hoppträning på önskad nivå. Är du ryttare kan du välja att ha teori och yoga pass med fokus på hur du kan stärka din sitts, balans och inverkan av dina hjälper. Vi är flera instruktörer så all undervisning anpassas efter nivå och önskemål. Jag, Mia kommer ha coaching och personlig utveckling i grupp för de som så önskar. Det finns även en 27-håls golfbana 2 km bort.

Detta ingår:
Uppvärmd saltvatten pool
Jacuzzi
Utomhus Shala
Uppvärmt Yoga Rum
Yoga, kommuniaktions träning, meditation, ridning
Andningsövningar kropps och energi kontroll
6 nätter med frukost, lunch och middag

Kaffe, the, juice, vatten och frukt finns alltid att tillgå. Möjlighet att få dina yogakläder tvättade. Här finns också en liten fridfull terass där du kan sitta och meditera eller praktisera yoga på egen hand. Hela anläggningen är smakfullt anlagd, inredd och dekorerad. När du kliver in genom porten fylls du av en lugn, harmonisk och fridfull energi. Här finns hängmattor som du kan koppla av i, kanske läsa en bok? I trädgården finns fruktträd, färgsparakande blommor och buskar, vattenfall och vackra buddha statyer. Alla 12 rum har bekväma sängar, sängkläder av hög kvalitet, luftkonditionering och en uteplats eller delad terrass. Normalt delar 2 personer på ett tvåbäddsrum eller 1 king size-säng. Du kan också betala extra för att få ditt privata rum med king size-säng. Fri parkering. Fritt wifi.

Detta ingår inte:
Behandlingar som tex. massage och valfria utflykter. (bokas i förväg)
Drinkar och snacks från baren.
Flyg och transfer (transfer kan bokas för 40 euro, annars lätt att ta taxi som kostar ca 35 euro)

Pris:
Delat dubbelrum: 1.500 euro
Privat rum med king size säng: 1.860 euro

50% betalas in i anmälningsavgift

Start datum 2021: 8e April  ##  14e Juli  ##  26e Oktober  ##  22a November. 

Välkommen att kontakta mig för mer info:

Hoppbanan
Ridskolan
Stallbaren
Ridbanan
Det här inlägget postades i Mina inlägg. Bokmärk permalänken.