Utvecklande semester

Lär känna dig själv bättre.

Nu är det viktigare än någonsin att vi vänder oss inåt och söker balans och harmoni. Det kan tyckas mörkt omkring oss men för att vi ska kunna välja något bättre måste det gamla, dåliga bli tillräckligt tydligt. Vi är på väg mot nya ljusare, bättre och mer kärleksfulla tider. Dags att börja leva i harmoni och med respekt för varandra och moder jord. Mer info priser datum m.m www.spainriding.com (på engelska)

Jag erbjuder retreats i ett antal olika villor 20 minuter från Malaga flygplats. Alla ligger i närheten av en fin ridanläggning och Lauro Golf, 27-håls golfbana. Jag erbjuder yoga, meditation, föreläsningar, coaching, kommunikation och kroppsspråksträning. (Möjlighet att använda hästar) Bli vän med dig själv och din kropp. Yin Yoga för att slappna av, hinna känna och ge musklerna tid att slappna av. Coreträning för att stärka bålen så att vi kan avlasta ryggen.

David ger grundläggande dressyrträningar och Adolfo håller i hoppträning på önskad nivå. Är du ryttare kan du välja att ha teori och yoga pass med fokus på hur du kan stärka din sitts, balans och inverkan av dina hjälper. Här kan du läsa om varför yoga är särsklit bra träning för ryttare. All undervisning anpassas efter nivå och önskemål. Jag, Mia, kommer att ha coaching och personlig utveckling i grupp för de som så önskar. Välkomen att kontakta mig för mer info: spainriding @gmail.com Jag har också whatsapp på nummer +34 625 70 86 86