Företagsresa till Spanien

Företagsresor till SpanieenFöretagsresa till Spanien

En företagsresa till Spanien utvecklar dig själv och ditt företag. Kommunikation är grunden för alla relationer och relationer är grunden för bra affärer. Hästarna visar oss hur vi kan bli tydligare och få fram vårt budskap på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Skräddarsydda resor till Spanien för både det lilla och det stora företaget, chefen, arbetsgruppen eller ledningsgruppen.
Kombinera skidåkning, golf, ridning, core/yoga och shopping med coaching, teambuilding, ledarskapsövningar, lektioner i Spanska och träning i kommunikation och kroppsspråk. Leadership skills.

Företagsresa till Spanien

med ledarskapsutveckling med hästar är den perfekta utbildningen för både det stora och det lilla företaget. Hästar är av naturen experter på att ifrågasätta sin ledares förmåga och kompetens. Hästen ljuger dessutom aldrig och påverkas inte av din titel, befattning eller lönegrad. Av hästen får du den ärliga feedback du behöver för att kunna utvecklas som ledare.

Företagsresa till SpanienCoaching – en metod att skapa kreativ ordning. Ofta snurrar en massa tankar runt inne i våra huvuden. Genom att sätta ord på det vi har inom oss kan vi ”se” det och börja  förhålla oss till det.  Utvecklande samtal skapar den distans vi behöver till vårt inre för att kunna fatta bra beslut.

Mer finns att läsa på www.spainriding.com

20140106_103506-2-300x300