Ridsemester i Spanien

Ridsemester i  Spanien, Malaga – Utbildning för hela familjen på Costa del Sol

Mer info finns på www.spainriding.com

Yoga-semester med möjlighet till ridlektioner.

Undervisning för hela familjen med hästar som passar ryttare på alla nivåer. Hoppning, dressyr, W.E. markarbete, ridning på playan, coaching, ledarskapsträning, kommunikaton, yoga, kroppsmedvetenhet, harmoni och balans. Från nybörjar – lektioner för barn och vuxna upp till högre skolan – alta escuela.  Vi ordnar också skidresor till Sierra Nevada samt språkresor där arbetet med hästar varvas med spanskalektioner av behörig lärarinna. Hit kan du komma själv, med en vän eller fler, med familjen eller med personal och ledningsgruppen. Tack vare våra skräddarsydda lösningar kan ni kombinera ett drömprogram som passar för alla önskemål. Kombinera med shopping, beach,hästshower, flamenco shower, Spa, yoga, utflykter till Ronda, Gibraltar, Marbella, Malaga etc. Du hittar oss HÄR!

Ridsemester i Spanien för ödmjuka ryttare som vill sträva efter perfektion.
Vi välkomnar särskilt dig som vill bli så bra att du kan imponera på hästen! Oavsett om du bara vill umgås med dessa kraftdjur för att inspireras, lära känna dig själv och fylla på energi eller om du vill förfina din ridning på hög nivå.
Din inställning är viktigare än din utbildningsnivå. Vi tränar för att genom ett harmoniskt samspel mellan häst och ryttare stärka båda, fysiskt och psykiskt. Här erbjuds du en unik möjlighet att utvecklas  som människa och ryttare och förfina din kommunikation både från marken och i sadeln. Vi arbetar mot perfektion. Eftersom ”vägen är målet” så vi tränar ”här och nu” efter varje ekipages förmåga och ambitionsnivå. Våra hästar, P.R.E. andalusier och korsningar i alla storlekar, har stora hjärtan och de kommer att göra allt för dig. Men de kommer också visa sin förvirring när du ger motstridiga hjälper, är stressad, har prestationsångest eller inte vet själv vad det är du vill.

Al inclusive på vår anläggning eller hotell vid playan och transfer till stallet.

Varmt välkomna med era bokningar, frågor och önskemål.