Ridutbildning i Spanien

 Ridutbildning i Spanien, Malaga, Marbella, Fuengirola

Känner du att du inte hinner ha egen häst?
Vill du ha kvalitet före kvantitet?
Föredrar du sol och värme framför slask och kyla? Boka en din ridutbildning i Spanien i form av en förmiddagsträning, en ridlektion eller en längre kurs.

Mer info på www.spainriding.com

Ridutbildning för ödmjuka ryttare som vill sträva efter perfektion.
Vi välkomnar dig som vill bli så bra att du kan imponera på hästen!
Din inställning är viktigare än din utbildningsnivå. Vi tränar för att genom ett harmoniskt samspel mellan häst och ryttare stärka båda, fysiskt och psykiskt. Här erbjuds du en unik möjlighet att utvecklas  som människa och ryttare och förfina din kommunikation både från marken och i sadeln. Vi arbetar mot perfektion. Eftersom ”vägen är målet” så vi tränar ”här och nu” efter varje ekipages förmåga och ambitionsnivå. Våra Spanska hästar har stora hjärtan och de kommer att göra allt för dig. Men de kommer också visa sin förvirring när du ger motstridiga hjälper, är stressad, har prestationsångest eller inte vet själv vad det är du vill.

Riding in Spain Natural Horsemanship, Fuengirola, Marbella, DressageLångsiktig ridutbildning med möjlighet att träna självständigt.
En bra kommunikation och en glad och balanserad häst är lika viktigt oavsett om du vill mysa i skogen, arbeta med hästen i frihet, träna hoppning eller nå Grand Prix nivå i dressyr. Utbildningen anpassas efter dina kunskaper och mål.

OBS! All träning sker på egen risk. Se över ditt försäkringsskydd – det är din egen olycksfallsförsäkring som gäller. Handskar, hjälm och säkerhetsväst rekommenderas vid allt arbete med hästarna och är obligatoriskt om man är under 18, såvida man inte har intyg från målsman.

Ridning in Spain, dressage lesson, Fuengirola, Marbella