Klassisk Dressyr på Spanska Solkusten

Ridlektioner på Spanska solkusten, Natural Horsemanship, Marbella, FuengirolaSpainriding inleder nytt samarbete!

Jag har förmånen att få samarbeta med Alejandro Barrionuevo på Centro Equestre Aretquus på Spanska Solkusten. Han är en av de främsta i världen på att träna hästar till en hög nivå med hästens välbefinnande i fokus. Jag välkomnar hästintresserade på alla nivåer och från hela världen att ta del av vårt sätt att umgås med hästar. Bara klappa, mysa, inhämta inspiration och kraft eller träna för att nå en hög nivå. Oavsett ambition är du välkommen till oss för att få uppleva kärlek, värme, respekt, lugn och harmoni tillsammans med dessa underbara vackra varelser…..

BildNär du kommer till Artequus fylls du av lugn och harmoni, fåglarna kvittrar, ridning till klassisk musik, inga hårda ord. Du kan bara andas och njuta av att få umgås med och älska både hästar och människor. Kom och ladda dina batterier!!

 

Natural Horsetraining dressage piaffe passage Spain Marbella

 

Det här inlägget postades i Mina inlägg. Bokmärk permalänken.