COACHING PÅ SPANSKA SOLKUSTEN

Utvecklande samtal med förändring i fokus.
Ofta snurrar en massa tankar runt inne i våra huvuden. Genom att sätta ord på det vi har inom oss kan vi ”se” det och börja  förhålla oss till det.  Utvecklande samtal skapar den distans vi behöver till vårt inre för att kunna fatta bra beslut.

De metoder och verktyg som jag använder syftar till att få dig att växa och utveckla din inre potential. Att upptäcka dig själv i ett nytt perspektiv, att hitta nya sätt att uttrycka dig, komma i kontakt med dina känslor och drömmar. Bli medveten om de val du gör och att de  verkligen för dig i den riktning du önskar. Ge dig själv möjligheten att växa som individ, förälder eller partner. Du kan alltid hitta mer balans, glädje och kraft i ditt liv. När du ändrar ditt eget förhållningssätt så ändras per automatik andras sätt att bemöta dig.

Pris: 50 euro för 60 minuter.

Coaching med hästkraft
Hästen är ett kraftdjur som kan hjälpa dig att utveckla din egen inre kraft. Hästar är quarzo07_3känsliga för varje liten nyans i din personlighet och speglar oss otröttligt. Kroppsspråk, energi, känslor, timing, tydlighet, självsäkerhet är bara en liten del av allt som hästen svarar an på. Genom att hästen alltid ger oss en ärlig respons blir vi medvetna om hur andra ser oss, hur det vi säger tolkas, hur vårt ledarskap uppfattas och tas emot.
Arbete med hästar kan användas som en inledande övning, som inspiration under pågående samtal eller vara en unik  fristående upplevelse att ta med sig i livet.

Pris: 80 euro för 120 minuter. Häst ingår.
Reskostnad och restidsersättning och moms tillkommer.
Mia Isacsson

Det här inlägget postades i Mina inlägg. Bokmärk permalänken.